Bouwhekklemmen

Koppel bouwhekken tot een stabiele afrastering. Met onze bouwhekklemmen maakt u uw bouwplaats af. De klemmen zijn eenvoudig te monteren met een inbussleutel. U kunt zelfs de moer handmatig aandraaien, omdat deze aan de bout is vastgelast. Bevestig eenvoudig uw bouwhekken met onze bouwhekklemmen.
 
Voor meer informatie over ons aanbod bouwhekklemmen of één van de andere producten neem gerust contact met ons op. Wanneer u het online contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact Alle Producten
 
 

Kwalitatief aanbod: ABA- en Norma klemmen

Onze ABA- en Norma klemmen zijn van de hoogste kwaliteit. De bouwhekklemmen zijn onderworpen aan zware kwaliteits- en veiligheidstesten. ABA klemmen zijn gemaakt volgens de Scandinavische norm SMS.

Norma klemmen zijn gefabriceerd volgens DIN norm. Norma leidingklemmen zijn gemaakt volgens DIN 3016 norm. Dit betekent:

  • Verstelbare band: eenvoudige installatie en veilige bevestiging
  • Versterkte banduiteinden: voorkomt scheuren of losraken
  • Rubberen profiel: bescherming tegen trillingen, corrosie en water

Bekijk ons volledige assortiment klemmen.

De ervaring van Groen Bevestigingsmaterialen

  • Een gezond familiebedrijf, al meer dan 20 jaar
  • Onderdeel van de Norma Group
  • Marktleider en gespecialiseerd in koppelingen en slang- en buisklemmen

Heeft u vragen over ons programma van slangklemmen, bouwhekklemmen en koppelingen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.